جمعه ۱۸ آبان ۱۴۰۳ |۶ جمادی‌الاول ۱۴۴۶ | Nov 8, 2024
دیدار کارکنان مدرسه علمیه امیرالمومنین(ع) آران و بیدگل با خانواده شهدای روحانی

حوزه/ اساتید و طلاب مدرسه علمیه امیرالمومنین(ع) آران و بیدگل با حضور در منازل روحانیون شهید «ابوالفضل عباسی» و شهید جاویدالاثر «اصغر مدبرنژاد» با خانواده معظم این شهیدان والامقام دیدار و گفت‌وگو کردند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از کاشان اساتید و طلاب مدرسه علمیه امیرالمومنین(ع) آران و بیدگل به همراه فرمانده و اعضای شورای بسیج طلاب و روحانیون منطقه کاشان با حضور در منازل روحانیون شهید «ابوالفضل عباسی» و شهید جاویدالاثر «اصغر مدبرنژاد» در شهرستان آران و بیدگل با خانواده معظم این شهیدان والامقام دیدار و گفت‌وگو کردند.

در این دیدار که در آستانه برگزاری کنگره ملی شهدای کاشان صورت گرفت، پرچم متبرک حضرت اباعبدالله‌الحسین علیه‌السلام به خانواده معظم این دو شهید گٌلگون کفن روحانی تقدیم شد.

محرم سال ۱۳۸۷ هجری قمری مصادف با اردیبهشت ۱۳۴۶ نوزادی در خانواده‌ای مستضعف و مذهبی در آران و بیدگل به دنیا آمد که نام او را به یاد علمدار کربلا، ابوالفضل نهادند.

ابوالفضل در دوران تحصیلات ابتدایی با شرکت در نشست‌های فرهنگی قرائت قرآن را بخوبی آموخت، در دوران انقلاب اسلامی همگام با مردم در مبارزه با رژیم ستم‌شاهی طاغوت شرکت می‌کرد و با پیروزی انقلاب اسلامی همراه با دوستان اقدام به تأسیس کلاس‌های قرائت قرآن برای جذب نوجوانان محله کرد تا بتواند خدمت بیشتری به اسلام و انقلاب کرده باشد.

وی شهریور ۱۳۶۲ از طریق بسیج مستضعفین به استان محروم سیستان و بلوچستان اعزام شد، پس از مراجعت به ادامه تحصیل در حوزه علمیه پرداخت و بعد از شهادت دوستش شهید نعمت‌الله حاج‌جمالی دو باره از طریق بسیج، به خطه کردستان عزیمت و در واحد اطلاعات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به انجام وظیفه مشغول شد.

حجت‌الاسلام ابوالفضل عباسی چهارم دی ۱۳۶۵در عملیات کربلای ۴ بر اثر اصابت تیر به ناحیه سر با قلبی آکنده از عشق و ایمان مانند پرنده‌ای سبکبال به معراج پر کشید و به شهادت رسید.

روحانی شهید اصغر مدبرنژاد سال ۱۳۴۰ در خانواده‌ای مذهبی به دنیا آمد و پس از گذراندن دوره‌های ابتدایی و راهنمایی، وارد دبیرستان شد. چون به فراگیری علوم دینی و حوزی علاقمند بود از دبیرستان وارد حوزه‌ علمیه مشهد و پس از آن به حوزه علمیه قم رفت.

این شهید جلیل‌القدر که برای تبلیغ دین اسلام حتی به دورترین نقاط کشور سفر می‌کرد، در دوران انقلاب اسلامی یکی از روحانیون پای کار و دعوت‌کنندگان مردم برای شرکت در تظاهرات و راهپیمایی‌ها علیه رژیم طاغوت در شهرستان آران و بیدگل بود.

حجت‌الاسلام مدبرنژاد که از جمله بنیان‌گذاران مدرسه علمیه آران و بیدگل و از فعالان موثر آئین عبادی سیاسی نماز جمعه در این شهرستان بود، بارها برای یاری رساندن به رزمندگان اسلام در جبهه‌های نبرد حق علیه باطل پنج مرتبه و در چند عملیات حضور یافت و سرانجام در عملیات فتح‌المبین به درجه رفیع شهادت نائل آمد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha